Mar 30, 2008

final result

final result.
what say you?



picture by David Paul Morris, taken from here

not exactly finished, there's still a few logos to be added..but hey, the poster's basically done! XD

3 comments:

Kurt Kuden said...

mmm.. font permai tu nmpk formal sket atau mgkin kurg masuk dgn bground... cube try yg lain.. tah la.. aku pn tak reti sgt.. Best la bground tu, menyegarkan...

raje said...

dude, i dunno WHAT you change!
really a piece of lazy ass you are!
hahaha
or u didnt know how to? :)
oh God, i wish i can be more of a help!
but really i think its a good attempt. atleast, it wasnt corny (??)

haha have a good one!

YOU SUCK COS U FINISHED YOUR EXAMS.

rean said...

aaa
kuden!
thanks kasi komen..huhu..tima kaseh..tatau nak taruk font apa arr..tu yang aku pakai font tu tuh..

erks raje!!
aku nak tukar, tapi aku tatau nak tukar apa!!n tatau mcm mana nak tukar..so aku ubahla sket2 mana yang termampu..turns out tak nampak sangat berubah pun..huhu!
sorry!!sorry!!

JANGAN JELES AKU DAH ABIS EXAM..XD