Aug 23, 2008

my ass hurts

wah.
hari yang super penat.
pergi, balik dan pergi lagi.
sampai 3 kali. mengagumi jugakla ketahanan diri hari ni.
hopefully i'll sleep soundly tonight.

oh MSK, cepatla selesai.
dah tak larat nak pegi bantul lagi.
isk.
sakit bontot tau naik motor 30 minit!

----------------
Now playing: Stone Temple Pilots - Interstate Love Song
via FoxyTunes

6 comments:

raje! said...

weh rean, i think i wanna hang out kat jogja again ah..

so fucking miss the things we did!!! hahahaah

and reading ur post, reminds me of everything...

sigh :)

rean said...

hoho!!
datanglaa lagi!!
tapi pastikan datang bukan time aku nak exam...XD

oit, berusaha shell!

aisyah. said...

HOI!!!!!!!!!!!!!!

nak g gak. mana aci!!!!

yeah. bukak ur blog sgt teringat waktu2 di sana. (;

mwahs2

rean said...

memanglaa!!dah aku tgl kat jogja!
aisyah takleh datang lagi!ko datang aku dapat C tau tak? C!! hahahaha!! XD

aisyah. said...

ah aku xkisah, aku nak dtg gak.. mwahahahahahahhaha

ari yg aku dgn raje kua nak kasik ko study, ko g risau kan ktorg pulak. hehehehehehehehhe :X

rean said...

biar arrr risau!!
hahaha!
seb bek jogja...
kalau jakarta korang buat mcm tu, aku sepak bontot masing-masing!!!