Aug 21, 2008

forgetting

haihh..
pesal la bila aku dah nak lupakan orang, orang tu jugak yg akan igtkan aku kepada dia?

i'm sick of living in uncertainty, hoping for something that could never be.
when i finally decided to let go, he came back and haunts me.

shitty isn't it?

after ignoring me for nearly 2 years.

aihh..
i don't give a damn anymore.

6 comments:

suara said...

erm...
last time, someone told me that too. If you remember someone, maybe at the same time, he/she remember you.

The crazy part is... "kalau bulu mata gugur... itu tandanya ada org rindu kat kita" Last time I want to believed that, buat now... not anymore. Itu cuma bisikan untuk menyedapkan hati sendiri.

Err... salam kenal dari kak su... :)

rean said...

haha.
betul. tu semua tu ayat untuk menyedapkan hati je.

entahla. malas dah nak pikir. apa nak jadi, jadila.

hehe..selamat berkenalan kak su! walaupun slalu nampak akak kat blog encik tawel ngan blog encik saladin convoy! XD

aisyah. said...

if u find urself thinking about him, then picture me la...

semi naked ke, i dun mind. mwahahahahha

rean said...

HAHAHAHAHAHA!!
that'll definitely chase the thoughts away!!
semi naked!
and here ib thinking i'm the bad one! XD XD XD

aisyah. said...

hahahahaha

maybe ib tahu kot im the bad one but dia xde lak nak tegur =P rindu ko

rean said...

rindu ko gak!
ib bias!! XD XD XD