Jun 20, 2008

FREAK MUCH!!!

skang ni aisyah and raje sedang lepak ngan aku.

memang best giler, sebab kitorang memang sekepala.

and perangai SANGAT sama.

oleh sebab kesamaan perangai ni laa aku sangat, sangat risau kat diorang neh.

contohnye arini diorg keluar nak balik malam tak inform aku langsung. aku pun paniklaa melampau sampai pegi carik diorg kat malioboro ngan syazwan skalik. mamat tu pun panik skali gak.

sumer tu gara-gara aku tak dapat call phone raje, and dia pun abis kredit.

last last dapat tau yang diorang PERGI TENGOK MOVIE TANPA AKU.

BENGONG!!

tapi jern kata sama je kalau aku ikut, nanti aku pun ilang sekali. hahahaha! XD


muka-muka penjenayah tegar...kesalahan, buang sampah dalam longkang...

17 comments:

aisyah. said...

hahahha..

sorry girlfriend.

cam kelakar la pulak. Balik je emo. hehe..

btw, ko kan nk save duit. ok apa we xajak u. haheho

xpe, esok daki gunung berapi

rean said...

biarlaa emo pun
hahahha
alaaaa...
ko dah nak balik dahhh
raje punn..
isk

Obefiend said...

wowow.. pencarian cewek berjilbab di dini hari

boleh wat sinetron! apa taknya.. kalau pasal pari2 pun ada sinetron masakan tidak boleh plot diatas?

ya pemirsa butuhkan sinterin ini! KAKAKAKA

rean said...

errr...
berusaha effi...
aku sinetron pun tak tengok.
wakakakkakaka!

Anonymous said...

salam
rai, dis is maryam
adik aisyah yg poyo nih
i need ur help!!!
desperate sgt ni!!!
nk mntk tolong postkan dvd kenset jpun
news and kattun
blh x???
blhla...
desperate sgt5 nih
i'll pay u!!!
my ym mayam_draco
pnting nih

Anonymous said...

4got 2 say thanx
n sori kcu ur blog with my silly desperados..

aisyah. said...

i cant believe she actually did that OMG!!!

aizat said...

ok. yg paling kanan tu aku kenal. diye serial rapist kt bangi. kawan aku si jekek dah kene ngn bdak baju ijau tuh. HAHAHA! =P

rean said...

hahahha!
aisyah, i didn't know that mayam minat japanese idols!!

wooo...janganla menakutkan aku aizat!
dia lepak ngan aku seminggu lebey!
seb bek tak jd apa2

RAJE said...

I CANT BELIEVE AIZAT THE BASTARD GIVE THAT COMMENT !!

budus.

aisyah. said...

ahaha.. serial rapist?

o well, at least bukan stripper kan?

kalau apa2 terjadi dalam minggu itu, aku rela kot (thumbs up to raje!!)

rean said...

err...
what do you mean by your statement aisyah??
it sounds suspiciously GAY...

aisyah. said...

the way we are suspiciously gay kan? hahahaha

rean said...

yeah..
we're gay, as in happy..
XD

rapist and stripper.
what next? XD

aisyah. said...

erm, mybe pornstars!!

rean said...

who's the pornstar? XD

aisyah. said...

if bukan aku, dan bukan ko. jawapan ada satu sahaja!

THE SERIAL RAPIST WHO IS A DAYTIME ACCOUNTANT! mwaahahaha